Köpvillkor

Våra priser
Alla våra priser är angivna i svenska kronor inklusive moms och frakt. Vi reserverar oss för eventuella fel.
Betalning
Betalning sker antingen via kortbetalning vid beställning eller med faktura med 14 dagars betalningsvillkor mot en fakturaavgift på 30:-.

Leveranstider

Normal leveranstid är ca 3 veckor för standardstorlekar. Vid specialstorlekar är leveranstiden ca 28 dagar.

Leverans utomlands
Fri frakt gäller endast inom Sverige. Kontakta oss om du önskar leverans till annat land så ordnar vi det mot tillägg för extra fraktkostnad.

Säkerhet och sekretess
Akustiktavlor.se garanterar att aldrig lämna ut personuppgifter eller e-postadresser till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger, t ex polis, åklagare eller liknande begär uppgifter.

Returvillkor/reklamationer
När du beställer en akustiktavla med eget tryck eller med specialstorlek tillverkas den för din räkning. Det innebär att vi inte kan ta emot akustiktavlan i retur och ångerrätt gäller ej. Vid köp av tavlor ur vårt sortiment och med standardstorlekar tillämpar vi 14 dagars returrätt. Varan skall i detta fall vara i oförändrat skick. Du står för returfrakt och vi återbetalar varans värde. Andra avgifter såsom t ex frakt återbetalas ej (I våra priser är frakten inräknad).

Övrigt
Observera att vi i vissa fall kan behöva beskära bilderna något för att passa måtten, då exempelvis en kamera tar en bild i en viss storlek.
Vi reserverar oss för tryckfel, fel i information, fel i specification, på samtliga i vårt sortiment förekommande produkter och tjänster. All bildinformation på våra sidor skall ses som illustrationer. Akustiktavlor.se kan ej garantera att bild återger varans exakta utseende, verklig färg eller beskaffenhet.